Els Catarres, 31 FAM i Serial Killerz seran a les barraques de Roses

2024-07-25 13:00

L’alcalde de Roses, Josep M. Martínez, i la regidora de Cultura i Festes, Sílvia Ripoll, han presentat el programa d’actes de la Festa Major de Roses que tindrà lloc del 9 al 18 d’agost. En total, una quarantena d’activitats que ompliran la vila de diversió i activitats, des de les més tradicionals, fins a les nombroses novetats que el Departament de Festes de l’Ajuntament ha incorporat per renovar la programació amb noves propostes, pensades per a tots els públics.

El pregó de Festa Major a càrrec del cuiner rosinc Mateu Casañas, un tardeo musical, la instal·lació d’un parc aquàtic de mar, teatre i l’activitat ‘Micròfon obert’, principals novetats d’enguany • La programació de barraques portarà els concerts de Catarres, 31 FAM, Els 40 on Tour, The Covers Band, Dj Lia Jensen, Les Que Faltaband, Serial Killerz, Dj Gsensation, Les Testarudes i Pelukass.

Consulteu tota la programació a: https://www.roses.cat/noticies/catarres-fam-21-i-fins-a-10-concerts-de-barraques-prego-tardeo-musical-parc-aquatic-cercaviles-i-molt-mes-a-la-festa-major-de-roses/