Joan Sala és el nou coordinador local de Junts a Castelló i Empuriabrava

2024-07-15 17:00

Joan Sala ha estat escollit coordinador local de Junts a Castelló d’Empúries, en les  darreres eleccions internes. Sala és professor de llengua i d’economia tant a la Universitat (UPF, UOC) com a secundària, i està vinculat al partit i a diversos moviments per la llengua des de fa anys.

Juntament amb Joan Sala, l’agrupació local la formen l’empresari Vicenç Puig, que en serà el responsable d’organització, la química Mariona Sala, com a responsable d’acció municipal, l’empresari Jordi Caimons, responsable de comunicació, i Assumpció Brossa, llevadora jubilada i Anna Gusó, empresària, com a responsables dels afiliats. També formen part de la coordinadora les regidores del grup municipal de Junts, Dolors Barceló i Raquel Domínguez.

“Aquesta diversitat d'integrants reflecteix la voluntat d'incloure totes les sensibilitats i visions del nostre municipi per treballar conjuntament per al progrés i el benestar de Castelló d'Empúries”, ha explicat Sala.

La coordinadora neix com a resultat d’una demanda històrica i es marca com a objectius “l’impuls d’activitats i iniciatives del partit a nivell local, així com el foment de la participació ciutadana i el benestar del municipi, el suport al grup municipal, i el consens del programa per a les properes eleccions municipals del 2027”. Així mateix, “vol impulsar iniciatives que fomentin la cohesió i els reptes socials del municipi i les iniciatives públiques i privades”.

“La constitució d'aquesta Coordinadora local representa un pas endavant en l'organització de Junts a Castelló i Empuriabrava, i estem segurs que aquesta nova estructura permetrà una millor connexió amb la ciutadania i una incidència en la política local més ferma”, ha afegit Sala.