Josep Puigbert és el nou president de la Penya Blaugrana de l'Alt Empordà

2024-09-18 12:00

La Penya Blaugrana de l'Alt Empordà té una nova junta directiva presidida per Josep Puigbert, soci-abonat del FC Barcelona des de
l'any 2004 i de la Penya, des de 2013. Puigbert és una de les tres novetats de la junta que majoritàriament està formada per socis que ja eren a l’anterior. Les altres dues incorporacions són: Xavier Sala (secretari) i Anna Salellas, que és la primera dona que forma part  de l’executiva. La resta d’integrants són: Quim Torrent (vicepresident), Esteve Baldoira (tresorer), Xavi Quintana, Jordi Costa, Quim Feixas, Emili Curós i Ramon Pastoret (vocals).  

La nova directiva va prendre possessió en el transcurs d’una assemblea celebrada aquest dilluns. En el seu parlament, el nou President va voler agrair la feina feta pel seu predecessor Marià Padrosa i Josep Maria Fabra, que ha estat secretari de la Junta durant dues dècades. També va parlar de la voluntat de dinamitzar l'entitat que actualment té 300 socis. Entre els primers objectius hi ha: millorar els canals de comunicació entre els socis i impulsar les xarxes socials; celebrar un mínim de tres actes a l’any al voltant del barcelonisme (conferències, presentacions, celebracions, sortides...); col·laborar amb les altres penyes de les comarques gironines; i mantenir l'organització de l'autocar a tots els partits que juga el Barça a casa, com ve fent de manera ininterrompuda la Penya des de fa dècades. Puigbert va destacar que el càrrec li fa especial il·lusió perquè a darrera “no hi ha només una afició, sinó una autèntica passió. Passió per un club, pel que representa, per la seva identitat i per un esport”.