Rescaten a Figueres sis gats i dos gossos que es trobaven en estat d'abandonament domiciliari

2024-08-20 12:00

La Guàrdia Urbana i l’Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Figueres han treballat plegats per poder rescatar, aquest dilluns, 6 gats i 2 gossos que es trobaven en un estat d'abandonament i deplorable d'un domicili de l'Avinguda Pirineus de Figueres.

Els animals han estat atesos en un centre veterinari, ara es troben sota custòdia municipal i se'ls hi està buscant cases d’acollida o adopció definitiva per viure una segona oportunitat.

El passat 10 d’agost, la Guàrdia Urbana i l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Figueres ja van procedir en un altre rescat d'animals, en aquest cas dos gossos que patien desnutrició i que el seu propietari els tenia lligats en un pis del carrer Sant Jordi.

La col·laboració dels veïns ha estat clau perquè aquests gats i gossos poguessin ser rescatats. L'Ajuntament de Figueres recorda que qualsevol fet relacionat amb el maltractament animal es pot comunicar trucant al 972 510 111 (Guàrdia Urbana). D'altra banda, les persones interessades en adoptar aquests animals poden enviar un correu electrònic a mambient@figueres.org.

Núria Bartrolich, regidora de Medi Ambient, explica que “gràcies als avisos dels veïns atenem les denúncies i els avisos per casos de maltractament o mal estat d’animals, i els podem acabar rescatant”.