Un mosso d'esquadra fora de servei deté a l'Hospital de Figueres les dues autores d'un robatori amb violència comès amb el mètode de l'abraçada

2024-08-19 10:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el passat 15 d’agost, dues dones de 28 i 21 anys, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència i lesions lleus.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 2 del migdia, quan un mosso fora de servei que es trobava per motius personals a l’hospital de Figueres, va sentir crits d’una dona que demanava ajuda i que avisessin a la policia perquè li havien robat un collaret.

El mosso va veure com la víctima estava forcejant amb una dona que intentava desfer-se d’ella colpejant-la. La senyora, va explicar que dues dones dins l’ascensor li havien començat a donar conversa primer i després, li havien posat una jaqueta sobre les espatlles abraçant-la. Amb aquesta maniobra havien aprofitat per sostreure-li una cadena amb una mà de Fàtima que portava posada.

Una de les autores havia fugit i l’altra era la dona que estava allà forcejant amb ella.

El mosso va detenir l’autora que es trobava en el lloc, tot i que d’entrada li va donar una empenta i va intentar fugir. El policia però, la va interceptar a la sortida i la va deixar sota la custòdia del vigilant de seguretat de l’hospital mentre buscava a la segona autora.

Poc després va localitzar-la en uns carrers propers al centre hospitalari i amb el suport d’una patrulla la va detenir també.

El mateix vigilant de seguretat va localitzar la cadena d’or en el vestíbul i la va lliurar a la policia que la va retornar a la seva propietària.

Les detingudes, sense antecedents, van passar l’endemà, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.